חיפוש
  • משק ימיני

בראוניז נוטלה



*המתכון לתבנית ענקית ! (אפשר גם לחלק ב2 את המתכון)


אז מה צריך ?

450 גרם שוקולד מריר

400 גרם חמאה

400 גרם סוכר

6 ביצים

1/4 כפית מלח

150 גרם קמח

20 גרם קקאו

צנצנת נוטלה קטנה שלמה


אופן ההכנה:

🌟ממיסים שוקולד וחמאה

🌟 מוסיפים את הסוכר ומערבבים

🌟מוסיפים את הביצים והמלח ומערבבים

🌟מנפים את הקמח והקקאו ומוסיפים לתערובת - מערבבים בעדינות עד איחוד.

🌟מעבירים 3/4 מהתערובת לתבנית אפיה, מעל מפזרים עם כפית ״גושים״ קטנים של נוטלה (מחצי צנצנת) מכסים עםהתערובת שנותרה

🌟אופים ב170 מעלות כ30 דקות עד שהבראוניז מוכן - יציב למעלה ובצדדים ומעט מעט רוטט במרכז .

🌟 כשמוכן מוציאים ומצננים כ10 דקות (שישאר חם אבל לא לוהט.

🌟 מורחים מעל את הנוטלה שנותרה ומצננים לטמפרטורת החדר במשך לילה, או כ3 שעות במקרר.

😋בתיאבון !


אני אוהבת לאכול אותם עם תותים טריים שישברו את המתיקות...

הבראוניז עוד יותר טעים בטמפרטורת החדר ואפילו קצת חמים - אפשר לחמם אותו 20 שניות במיקרו.





68 צפיות

צרו קשר

051-5577211

:שעות פתיחה

ימים שני עד חמישי- 09:00-18:00

ימי שישי וערבי חג- 08:00-14:30

משק ימיני

רחוב השדרה 58

מושב צופית

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon