חיפוש
  • משק ימיני

קצפת מסקרפונה עם תותים וגרנולה


הפעם לכבוד יום הקצפת הבינלאומי שחל היום (5.1)

מביאים לכם מתכון לקצפת מסקרפונה מדהימה - שאפשר להכין גם בגרסא טבעונית 🤗

שמגישים עם תותים 🍓 וגרנולה🥄



אז מה צריך בשביל הגרסא הטבעונית :

1 קשיומנט מסקרפונה נאטס שף

1 קרם קוקוס 18% של ג׳מוקה (לקרר במקרר 24 שעות לפני הכנת המתכון)

3 כפות אבקת סוכר

גרדה מלימון אחד

1 כפית מחית וניל / תמצית וניל איכותית או מקל וניל

1 חבילת תות שדה משק ימיני

1 הגרנולה של מרב


מה צריך בשביל הגרסא החלבית :

1 גבינת מסקרפונה מחלבת עברי

1 מיכל שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

גרדה מלימון אחד

1 כפית מחית וניל / תמצית וניל איכותית או מקל וניל

1 חבילת תות שדה משק ימיני

1 הגרנולה של מרב


איך מכינים ?

1. במיקסר , או בקערה עם מטרפה - מקציפים את המסקרפונה כדקה עד שמקבלת מרקם קרמי אחיד.

2. מוסיפים את השמנת / קרם הקוקוס (רק את החלק השומני העליון - ולא את המים)

3. מוסיפים את הסוכר, גרדת הלימון והוניל ומקציפים ביחד עד לקבלת קצפת רכה (או במרקם שאוהבים)

4 להגשה - חותכים את התותים לקוביות ומסדרים בשכבות בכוס הגשה

5. שכבה גרנולה של מרב , שכבה קצפת, שכבה תותים וחוזרים שוב על אותן השכבות..

למעלה מקשטים עם תות ועלה נענע .


בתיאבון 🍓


0 צפיות

צרו קשר

051-5577211

:שעות פתיחה

ימים שני עד חמישי- 09:00-18:00

ימי שישי וערבי חג- 08:00-14:30

משק ימיני

רחוב השדרה 58

מושב צופית

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon